Publicitate
Publicitate

S-A LANSAT REVISTA ONLINE CHINOLOGIA

22 Feb 2013
S-a lansat revista online Chinologia
S-a lansat revista online Chinologia
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  34

AsociaČ›ia Chinologică Română lansează un nou număr al revistei „Chinologia”, de această dată Ă®ntr-un format Č™i mai uČ™or de accesat de toČ›i iubitorii de câini cu pedigree din România – online pewww.revista-chinologia.ro, motiv pentru care crescătorii de câini, posesorii Č™i iubitorii de câini de rasă Č™i toČ›i cititorii interesaČ›i de domeniul chinologic sunt invitaČ›i să viziteze noua pagină dedicată pasiunii pentru campioni.

Proiectul este realizat sub egida AsociaČ›iei Chinologice Române, FederaČ›iei Chinologice Internationale, cu sprijinul a numeroČ™i medici veterinari, arbitri chinologi si crescatorii pasionaČ›i de performanČ›ă.

 

Care sunt tehnicile de dresaj la molosoizi sau de ce să nu bag Ă®n ring un câine dacă nu este Ă®n forma lui maximă Č™i ce Ă®nseamnă displazia de Č™old la câine – sunt subiecte care cu siguranČ›ă trezesc interes.

 

Revista Chinologia Ă®şi propune să ofere răspunsuri pertinente la Ă®ntrebarea ”Cum obtinem rezultatele dorite Ă®n timpul expoziČ›iei? Prin cele peste 65 de pagini ale revistei vă adresăm, lună de lună, un Ă®ndemn: Pasiune pentru performanČ›ă ... fie că sunteČ›i pasionaČ›i de dresaj, de Bulldog, Samoyed sau Dog-ul German, fie că vorbim despre cele mai bune rezultate Ă®n expoziČ›ii sau despre ereditatea culorilor, editorii revistei Chinologia sunt specialiČ™ti pe fiecare domeniu Ă®n parte Č™i vă stau la dispoziČ›ie cu dosare tematice, cu interviuri, cu recenzii Č™i cronici avizate, cu recomandări Č™i editoriale axate pe chinologie.

 

ĂŽncă de la prima apariţie, revista “Chinologia” s-a afirmat ca o revista de un rafinament deosebit, cu o gamă largă de subiecte interesante, o revistă de elită, cum au apreciat-o primii ei cititori. VeČ›i putea citi revista “Chinologia” o data la 2 luni, incepând cu anul 2013.

 

Dorim să avem o relaČ›ie strânsă cu toČ›i cititorii Č™i pasionaČ›ii de chinologie, va aČ™teptăm cu propuneri de subiecte pentru că sprijinim informarea corectă si promovăm crescătorii afiliaČ›i AsociaČ›iilor Chinologice si rasele canine din România.

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.