Publicitate
Publicitate

PETEXPO ROMANIA – SINGURUL EVENIMENT DEDICAT ANIMALELOR DE COMPANIE

13 Jun 2012
PetExpo Romania – singurul eveniment dedicat animalelor de companie
PetExpo Romania – singurul eveniment dedicat animalelor de companie
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  10

In data de 22 iunie va incepe cea de-a 4 editie a singurului eveniment dedicate animalelor de companie, ce va avea loc la Romexpo, pavilion C1 si va dura 3 zile; 3 zile in care toti iubitorii pot afla informatii pretioase despre cresterea si intretinerea animalelor de companie.

PetExpo Romania aduce la un loc intreaga oferta de produse si servicii dedicate animalelor de companie, locul unde se prezinta ultimele aparitii din domeniu, fiind ocazia ideala pentru prezentarea de noi produse.  PetExpo isi propune sa ilustreze oportunitatile si amenintarile din domeniu, punctele tari si punctele slabe ale companiilor si, nu in ultimul rand, nevoiele si aspiratiile consumatorilor.

Este un eveniment organizat si dezvoltat intocmai in tendintele  unui sector de activitate ce cunoaste o cresetere importanta de la an la an. Managerii de export, cumparatorii si vizitatorii specialist vin sa vada ultimele oferte ale companiilor de profil, producatori inovatori si tehnologii de ultima ora.

Devenind déjà o traditie, in fiecare an la PetExpo sunt programate mai multe evenimente de la concursuri in care poti participa alaturi de prietenul tau necuvantator si pana la demonstratii de dresaj, prezentari de moda si accesorii pentru caini si pisici, expozitii de rase exotice(papagali, reptile, paienjeni), curse cu obstacole, acvarii si expozitie cu porcusori de Guineea.

 Mai multe informatii despre expozantii din acest an puteti gasi aici.

 

PetExpo Romania

www.petexpo.ro

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

Vulpea, cea mai buna dama din padure, se marita cu lupul, cel mai bine tip (tot din padure) si dupa 9 luni naste 12 purcelusi. Lupul o face pe vulpe curva. Si divorteaza.
Vulpea, dama buna si serioasa, se recasatoreste cu ursul. Dupa 9 luni…12 purcelusi. Iar divort.
Vulpea, din nou dama buna, se recasatoreste cu leul. Dupa inca 9 luni de zile… inca 12 purcelusi.
Morala: toti barbatii sint porci.

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "petexpo romania – singurul eveniment dedicat animalelor de companie "

eveniment, animalelor companie, perpetuarea animalelor companie, cresterea animalelor romania, petexpo, animale petexpo, companie, papagal companie, cani companie, animale companie oi, cainii companie, animale companie png, animale+de+companie+png, animale companie par, boxer companie, animalul companie, animale companie com, furnici companie, caini de companie, porcii companie
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.