Publicitate
Publicitate

P?S?RILE SALVATE DUP? DEZASTRUL ECOLOGIC NEOZEELANDEZ SE ?NTORC ?N NATUR?

26 Nov 2011
Păsările salvate după dezastrul ecologic neozeelandez se întorc în natură
Păsările salvate după dezastrul ecologic neozeelandez se întorc în natură
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  1
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  78

La aproape șapte săptămĂąni de la producerea uneia dintre cele mai mari catastrofe ecologice maritime, specialiștii din Noua Zeelandă Ăźncep să elibereze o parte din păsările marine pe care le-au salvat.

Pentru a fi eliberate, păsările vor trebui să treacă un test de 6 ore. Testul va dovedi adaptabilitatea la viața marină și va demonstra dacă penajul lor și-a recăpătat impermeabilitatea sau nu.

De asemenea, habitatele unde vor fi eliberate păsările au fost verificate pentru a stabili dacă sunt Ăźntr-o stare bună, pregătite să găzduiască viața sălbatică.

În urma dezastrului din luna octombrie (naufragiul unui cargou, Ăźn urma căruia sute de tone de combustibil petrolier s-au scurs Ăźn mare, Ăźn dreptul coastei Tauranga), mai bine de 400 de păsări au fost aduse la centrul pentru Ăźngrijirea animalelor sălbatice. Printre acestea se numără și 60 de exemplare dintr-o specie de prundăraș specifică Noii Zeelande, capturate preventiv, pentru a proteja specia pe cale de dispariție.

Deși există posibilitatea unei noi deversări de petrol, specialiștii nu au putut să mai țină păsările sălbatice captive fără a risca izbucnirea epidemiilor.

Primii 60 de pinguini vor fi eliberați Ăźn cursul zilei de azi și se așteaptă ca alți 60 să Ăźi urmeze Ăźn scurt timp.

 

Sursa: Descopera.ro

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cind deodata sub un copac vede un cerb care fuma un trabuc.
- Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii!
- Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina.
- Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina.
- Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Da' mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure?

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "p?s?rile salvate dup? dezastrul ecologic neozeelandez se ?ntorc ?n natur?"

pasarile natura, neozeelandez, neozeelandez negru, ingrijire iepure neozeelandez, neozeelandez rosu vanzare, iepuri rosu neozeelandez, hemoragie dupa avort, hemorafie dupa avort, cainele+lup+mascul+ridica+piciorul+dupa+varsta+de, pasarile lac, ud pasarile, pasarile iau, pasarile, joc pasarile, uda pasarile apa, pasarile nacalatoare, p?s?rile migreaza, pasarile calatoare-, pasarile maduva, p?s?rile necalatoare
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.