Publicitate
Publicitate

O ECHIPA DE 10 PORUMBEI CU "RUCSAC" IN SPATE DESFASOARA IN ACESTE ZILE O MISIUNE SPECIALA

22 Mar 2016
O echipa de 10 porumbei cu
O echipa de 10 porumbei cu
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  124

Cunoscut ca Pigeon Air Patrol, proiectul este rodul colaborarii dintre reteaua de socializare Twitter, firma de PR DigitasLBi si startup-ul tehnologic Plume Labs.

Porumbei cu

La Londra a fost lansat un proiect inedit de monitorizare a aerului prin care zece porumbei care poarta fiecare in spate cate un mic "rucsac" cu senzori, vor colecta timp de cateva zile informatii despre aerul din metropola europeana, informeaza Go4it.

Senzorii vor fi purtati in viitor si de 100 de voluntari de la Imperial College London, care vor purta dispozitivele ca pe niste pagere.

Porumbeii folositi in acest experiment sunt domestici. Oamenii le vor putea cere, pe Twitter, informatii porumbeilor despre aerul din zona in care se afla.

Sursa: http://www.descopera.ro/

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cind deodata sub un copac vede un cerb care fuma un trabuc.
- Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii!
- Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina.
- Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina.
- Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Da' mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure?

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "o echipa de 10 porumbei cu "rucsac" in spate desfasoara in aceste zile o misiune speciala"

misiune speciala, cacat rucsac, rucsac pisici, desfasoara imperecherea pisicikor, desfasoara caldurile pisici, rucsac animale salbatice, jocuri misiune, jocuri caini misiune, jocuri cainele misiune, echipa catei, comportament agresiv echipa, persanele rasa speciala, rasa pisica speciala, mancare speciala carasi, unghiera speciala pisici, hrana speciala alevini, mancare speciala bichon, labuta spate, poze spate, poza spate
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.