Publicitate
Publicitate

MISTRETII RADIOACTIVI AU INCEPUT SA ATACE OAMENI

07 Aug 2010
Mistretii radioactivi au inceput sa atace oameni
Mistretii radioactivi au inceput sa atace oameni
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  4
 • comentarii

  1
 • vizualizari

  285

Conform unui raport publicat in Spiegel International Online si preluat apoi de marile agentii de stiri, numarul asa zisilor “mistreti radioactivi” din Germania a crescut spectaculos. Animalele periculoase si incotrolabile au pierdut orice frica fata de oameni, atacand case, proprietati, depozite alimentare si chiar adunandu-se in turme care blocheaza traficul auto.

Urmele radioactive care au afectat mistretii din Germania provin tocmai din ramasitele exploziei de la Cernobal, din anul 1986. In ciuda perioadei de timp scurse de atunci, particulele radioactive au afectat o mare suprafata din Europa, si sunt active si in zilele noastre.

In fata unei astfel de amenintari de proportii, guvernul german a autorizat vanatoarea fara limita a tuturor mistretilor radioactivi, platind in acest sens recompense substantiale. Astfel, in decursul anului trecut, asociatiile de vanatoare din Germania au primit de la stat suma de 550.000 $, pentru recompensarea vanatorilor care au ucis periculoasele animale. Carnea mistretilor iradiati este improprie consumului, autoritatile ordonand arderea in crematorii a cadavrelor de mistreti.

Pe langa pericolul mistretilor "radioactivi", o alta fateta a problemei este reprezentata de inmultirea fara precedent a mistretilor in Germania. Deoarece ursii si lupii, principalii pradatori naturali ai mistretilor, au fost eliminati din acesta tara, populatiile de mistreti s-au inmultit in voie, fenomen accelerat si de iernile tot mai blande din ultimii ani.

Cu toate ca radioactivitatea a fost detectata si la alte animale precum pasarile salbatice, mistretii sunt mult mai susceptibili la iradiere, deoarece se hranesc cu ciuperci si trufe care absorb radioactivitatea periculoasa din sol. Cu toate ca au trecut 24 de ani de la dezastrul nuclear din Cernobal, expertii estimeaza ca Germania se va confrunta cu "mistreti radioactivi" si in urmatorii 50 ani.

 

Sursa: Descopera.ro

14 Dec 2010
dorin

este farte miminat

COMENTEAZA SI TU

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

- Ia spune draga, cine e regele animalelor?
- Tu, tu, tu esti, maria ta, se lingusi vulpea.
Mai merge si da peste lup:
- Ia zi gustere, cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acu!
- Doar tu, Maria ta, zice lupul, galben de frica.
Mai merge el... Intr-o poiana elefantul manca linistit niste iarba:
- Ia zi ma, umflatule, cine e regele animalelor, ca-ti scot inima si ti-o arat.
Elefantul il prinde cu trompa de cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascand in continuare netulburat. Dupa juma de ora de lesin, Regele se trezi mormaind:
- Frate... daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent acu...

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "mistretii radioactivi au inceput sa atace oameni"

acvariu inceput, pesti inceput, acvariul inceput, pesti inceput, inceput pancreatita pisici, hamster inceput chitaie, inceput weekend- poze, acvariu plante inceput, poze inceput weekend, cainele inceput muste, plante acvariu inceput, ingrijirea pisici inceput, pesti trebuie inceput, pesti cumperi inceput, oameni mananca oameni, oameni atacati oameni, informatii oameni oameni, oameni manaca oameni, su oameni, oameni
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.