Publicitate
Publicitate

MISTRE?I UCI?I DE ALGE

06 Aug 2011
Mistreți uciși de alge
Mistreți uciși de alge
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  1
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  47

Un număr de peste 30 de mistreți au fost descoperiți morți pe o plajă din provincia Bretagne, nord-vestul Franței. La o primă investigație la fața locului, autoritățile franceze cred că animalele au murit din cauza toxicității ridicate a algelor marine, aruncate pe țărm de valuri.

Cadavrele aparținĂąnd altor trei mistreți au fost descoperite recent la gurile estuarului răului Gouessant din provincia Bretagne. Ecologistii francezi sustin că moartea animalelor s-a datorat ingerării de alge bogate Ăźn nitrați proveniti din fertilizatorii agricoli, ajunși ulterior din sol Ăźn apele oceanului Atlantic, de unde au fost preluați de alge.

În anul 2009, un călăreț care se plimba pe calul său pe aceeași plajă Ăźnțesate de alge intrate Ăźn putrefacție și-a pierdut cunoștința din cauza gazelor toxice emanate din alge, căzĂąnd de pe cal. Ulterior căzătura s-a dovedit a fi fatală.

Philippe de Gestas, purtătorul de cuvĂąnt al poliției locale declară că Ăźn urma autopsierii cadavrelor mistreților, s-au descoperit urme de hidrogen sulfurat, un gaz extrem de toxic rezultat Ăźn urma procesului natural de descompunere al algelor aruncate pe plajă.

 

Sursa: Descopera.ro

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

Fiul sarpelui si sarpele.Fiul il intreaba pe taica-su:
- Tata,noi suntem veninosi
- De ce ma intrebi, fiule
- Pai, mi-am mushcat limba!

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "mistre?i uci?i de alge"

ape alge, alge vii, alge, apa alge, alge apa, alge roz, alge par maro, oxigen alge, determinator alge, plante fac alge, bun scapa alge, curatare alge, alge dea cvariu, siliciu alge, alge calcaroase, fac alge maroni, alge albe, periculoase alge, alge diatomee, alge acvariu
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.