Publicitate
Publicitate

DELFINII ?I „PEDEPSESC” PUII NEASCULT?TORI

18 Sep 2011
Delfinii își „pedepsesc” puii neascultători
Delfinii își „pedepsesc” puii neascultători
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  3
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  147

Turiștii veniți Ăźn Țara Gailor pentru a observa delfinii au fost martorii unui spectacol ciudat: un pui de delfin nou-născut a fost de mai multe ori aruncat Ăźn aer, chiar de către mama sa. Este un comportament neobișnuit ca o femelă să Ăźși arunce Ăźn mod repetat nou-născutul Ăźn aer, susțin observatorii.

Este pentru prima dată cĂąnd un comportament atĂąt de violent a fost văzut la o mamă-delfin din regiunea Cardigan Bay, deși se cunoaște faptul că delfinii masculi Ăźși ucid uneori puii.

Dr. Peter Evans, de la organizația Sea Watch Foundation, susține că este posibil să fi fost fost vorba despre o "corecție" administrată de mamă puiului, care se Ăźndepărta prea mult de mama sa.

"De Ăźndată ce a realizat că puiul se Ăźndreaptă Ăźntr-o altă direcție, dintr-o dată, a aruncat puiul Ăźn aer, apoi a repetat acțiunea de trei ori. De obicei, cĂąnd vezi un astfel de comportament violent, el se manifestă la masculi", a declarat dr. Evans.

Puiul avea vĂąrsta de numai două-trei zile și se presupune că acesta era modul Ăźn care mama Ăźncerca să Ăźl disciplineze.

"De multe ori puiul se Ăźndepărta de mamă și, cel mai probabil, aceasta Ăźncerca să Ăźl țină Ăźn frĂąu", a explicat specialistul.

E posibil ca mama să Ăźncercat să-l țină astfel lĂąngă ea, deoarece Ăźn apropiere erau prezenți oameni și mai mulți delfini adulți.

Oricum, puiul nu a fost rănit Ăźn urma acestor acțiuni.

 

Sursa: Descopera.ro

 

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta. la telefon era sotul:
- Auzi nevasta, s-a intors cumva cainele acasa?
- Da, s-a intors. (raspunde mirata nevasta)
- Da-l la telefon ca m-am pierdut...

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "delfinii ?i „pedepsesc” puii neascult?tori"

pedepsesc catelul, pedepsesc cainele, pedepsesc catei, pedepsesc cainii asculta, delfinii omu, delfinii si omu, delfinii, delfinii nou-nascuti, delfinii referat, eseu delfinii, rase delfinii, imagini delfinii, inoata delfinii, poze delfinii, omul delfinii, delfinii muzica, delfinii inoata, cred delfinii oameni, credem delfinii oameni, delfinii langa insulele
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.