Publicitate
Publicitate

CUM POT PREZICE ANIMALELE CUTREMURELE

14 Mar 2016
Cum pot prezice animalele cutremurele
Cum pot prezice animalele cutremurele
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  64

Camerele de supraveghere din parcul national Yanachaga-Chemillén, din Peru, au aratat cum se reducea numarul animalelor existente in zona, cu 23 de zile inainte de cutremurul de 7 grade pe scara Richter care a avut loc in 2011. Timp de 5 sau 7 zile inainte de seism, camerele nu au inregistrat prezenta niciunui animal, fapt "total neobisnuit", a declarat Rachel Grant, directoarea studiului publicat de revista 'Physics And Chemistry Of The Earth'.

Cum pot prezice animalele cutrenurele

"Analizele au demonstrat ca exact inainte de cutremur activitatea animalelor a scazut total", a comentat Grant, care a precizat ca parcul national se afla la 320 de kilometri de epicentru.

Cercetatorii au descoperit ca in zilele premergatoare cutremurului, mediul din aceasta zona era incarcat cu ioni pozitivi, fapt ce provoaca agitatie, hiperactivitate si confuzie in randul animalelor.

Sursa: www.realitatea.net

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

- Dupa mine, animal mai siret decit vulpea nu exista! Nu demult, am mers pe urmele unei vulpi o zi intreaga si, cind in sfirsit am impuscat-o, s-a dovedit a fi ciine!

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "cum pot prezice animalele cutremurele"

poz e animalele, poy u animalele, poy u animalele, animalele sar, vad animalele, aud animalele, fac animalele, fac animalele pui, animalele ape, animalele sol, animalele, animalele apa, animalele fac pui, www animalele, animalele lei, sun animalele, joc animalele, animalele ion, animalele, animalele nopturne
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.