Publicitate
Publicitate

CEL MAI IMPORTANT CONCURS DE ACVARISTICA DIN ROMANIA INCEPE LA PET EXPO

25 Apr 2016
Cel mai important concurs de acvaristica din Romania incepe la Pet Expo
Cel mai important concurs de acvaristica din Romania incepe la Pet Expo
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  77

Aquatic Design Contest, cel mai important eveniment al anului 2016 din acvaristica romaneasca, se va desfasura, anul acesta, in cadrul Pet Expo. Targul dedicat animalelor PetExpo 2016 se afla la a opta editie si se va desfasura in perioada 6 - 8 mai, la Romexpo, in pavilionul C6. Potrivit organizatorilor targului, specialistii in decorarea acvariilor vor avea un spatiu de expunere de 150 mp unde, timp de doua zile, vor oferi publicului o demonstratie live de amenajare a acvariilor.

La concurs s-au inscris 113 participanti, care vor trece printr-o prima etapa de evaluare online. Participantii au postat deja imagini cu acvariile inscrise in concurs, care vor fi selectionate pe baza numarului de voturi primite online. In urma evaluarii finale din data de 23 aprilie, vor fi anuntati cei cinci mari castigatori care vor fi prezenti in perioada 7 - 8 mai la Pet Expo. Acvariile vor fi evaluate de o echipa de jurati formata din patru specialisti in domeniu. Premiile totale ale concursului de acvaristica sunt in valoare de 5.400 de lei.

Pasionatii de acvaristica vor lucra cu materiale puse la dispozitie de organizatori si care vor fi folosite la amenajarea celor mai spectaculoase acvarii pe toata perioada de desfasurare a targului. Vizitatorii vor putea sa primeasca sfaturi de amenajare a acvariului chiar de la specialistii in domeniu.

“Este o premiera pentru PetExpo gazduirea celui mai important concurs de acvaristica din Romania. Ne bucuram ca vizitatorii vor avea ocazia sa admire atat tehnicile de amenajare a acvariilor, cat si specii rare de pesti, pe care nu le vor intalni in alta parte. Ii invitam pe pasionati sa vina sa isi sustina preferatii in concurs pe tot parcursul targului”, a declarat Ilie Pana, organizatorul PetExpo.

Acvariile inscrise la concurs pot fi gasite pe www.aquaticdesign.ro.

Costul unui bilet la PetExpo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au gratuitate.

Program:  Vineri (06.05.2016) 10:00 – 19:00, Sâmbt (07.05.2016) 10:00 – 19:00, Duminica (08.05.2016) 10:00 – 17:00.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.petexpo.ro

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

O soparla si un urs koala stateau intr-un copac, fumau marijuana. Soparlei i se face sete, coboara din copac si se duce la un rau sa bea apa. La rau, crocodilul vede soparla cam confuza si-i zice:
- Ce-i cu tine soparlo, ce esti asa de ametzita?
- Eeeee, io si koala fumam marijuana in copac.
Crocodilul se duce la copac si urca sa o certe pe koala; ajunge la koala, iar asta uimita se uita la crocodil si-i zice:
- Cata apa ai baut, faaaaaa????!!

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "cel mai important concurs de acvaristica din romania incepe la pet expo "

dai important, important aerul, important animalele tari, important pietrisul acvariu, ape incepe u, incepe i, incepe d, acvaristica, incepe litera f, insecte incepe b, floare incepe f, caine incepe p, animale ?ncepe x, pasare incepe i, pasare incepe s, animal incepe x, nume incepe, animal incepe, avatare incepe 28, planta incepe
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.