Publicitate
Publicitate

CALUL-PICTOR A V?NDUT DEJA MAI MULTE TABLOURI. CEL MAI SCUMP: 6.000 DE EURO!

12 Jun 2011
Calul-pictor a vândut deja mai multe tablouri. Cel mai scump: 6.000 de euro!
Calul-pictor a vândut deja mai multe tablouri. Cel mai scump: 6.000 de euro!
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  10

Napoleon, un armăsar negru Ăźn vĂąrstă de patru ani, a dezvoltat un talent pentru pictură după ce a făcut echipă cu artistul catalan Sergio Caballero.

Calul aparține unei rase pure olandeze, Friesian, renumită Ăźn lumea ecvestră pentru ușurința cu care exemplarele din această rasă pot fi dresate.

Napoleon folosește gura pentru a ține pensula și Ăźși clatină capul pentru a realiza diferite modele cu culori acrilice pe o pĂąnză montată pe un șevalet stabil.

Trei colecționari au cumpărat picturile realizate de cal, acestea fiind vĂąndute pentru sume cuprinse Ăźntre 3.300 și 6.000 €. Tablourile sunt pregătite de domnul Caballero cu fotografii reprezentĂąnd scene ciudate, cum ar fi o maimuță Ăźmbrăcată Ăźn haine.

Calul este ghidat de artistul care mută pĂąnza dintr-o parte Ăźn alta pentru ca toată suprafața acesteia să poată fi pictată. De asemenea, acesta este cel care Ăźnmoaie pensulele Ăźn acrilic și i le Ăźnapoiază calului.

"Aleg culorile și modelul pĂąnzei pe care calul va picta, Ăźntorc tabloul pe toate părțile, dar calul este cel care creează tabloul. Iubesc animalele. Ele sunt mereu prezente Ăźn operele mele artistice. Am avut ideea de a lucra cu un animal și astfel l-am rugat pe un prieten să Ăźși dreseze calul pentru a picta", susține Caballero.

"Calul a fost cu adevărat bucuros să picteze, astfel că am decis să fac o expoziție cu lucrările lui. Tablourile create de cal sunt Ăźntr-un stil abstract expresionist", continuă artistul.

Expoziția este deschisă Ăźn Barcelona, Ăźn cadrul galeriei Mutt și este intitulată "Abstracție Ăźn grajd".

 

Sursa: Descopera.ro

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cind deodata sub un copac vede un cerb care fuma un trabuc.
- Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii!
- Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina.
- Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina.
- Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Da' mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure?

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "calul-pictor a v?ndut deja mai multe tablouri. cel mai scump: 6.000 de euro!"

jocuri multe, picici multe pufoase, 1 euro, 100 euro, euro, collie 200 euro, pui bichon euro, 50 euro beagle, bichon 50 euro, schnauzer 50 euro, schnauzer 100 euro, bichon 100 euro, poze euro, pisici 100 euro, caini 100 euro, caut caini euro, animale v?ndut, jocuri vandut caini, catei bisoni vandut, scump cal
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.