Publicitate
Publicitate

AZI INCEPE PETEXPO

18 Jun 2010
Azi incepe PetExpo
Azi incepe PetExpo
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  40

18-20 iunie Sala Polivalenta din Bucuresti

 

Te asteptam incepand cu orele 10:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti la singurul targ dedicat micutilor nostrii prieteni : catelusi, papagali, pisicute, iepurasi, pestisori, cu totii s-au strans la PetExpo !

Nu rata demonstratiile de dresaj si coafura canina si felina, prezentarile de moda, concursurile, tombolele zilnice cu premii in produse si servicii pentru animalutul tau !

In cadrul expozitiei se afla cea mai mare varietate de tipuri de hrana de pe piata romaneasca, suplimente alimentare, produse de igiena, accesorii, hainute si culcusuri, si servicii precum cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie, tot ceea ce un iubitor de animale si-ar putea dori.

 

Evenimentul se desfasoara de vineri (18 iunie) pana duminica (20 iunie) intre orele 10:00 si 18:00, iar sambata pana la orele 20:00.

www.petexpo.ro

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.