Publicitate
Publicitate

A MAI RAMAS DOAR O LUNA PANA LA PETEXPO

17 Apr 2014
A mai ramas doar o luna pana la PetExpo
A mai ramas doar o luna pana la PetExpo
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  15

venimentul anului ptr animale, revine in perioada 16 – 18 Mai la Romexpo. Dupa marele succes inregistrat in 2013, cand la PetExpo au venit mai mult de 12.000 de vizitatori, noi venim in 2014 cu un eveniment cel putin la fel de complex si de spectaculos.

PetExpo este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar si evenimente dedicate acestuia.

Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo!

Aflat in 2014 la cea de-a sasea editie, PetExpo se desfasoara anul acesta la sfarsitul primaverii la Romexpo tocmai ca sa te bucuri, in cele mai bune conditii, de singura expozitie dedicata animalelor de companie, sa vizitezi cu placere si rabdare toate standurile expozantilor si sa te bucuri de variatele evenimente care au loc.

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui, preturi cu discount, consultanta, precum si o platforma de intalniri si de socializare in care pot intra in contact cu persoane care impartasesc acelasi hobby sau acelasi domeniu profesional.

Arena PetExpo, nucleul evenimentului pentru iubitorii de animale gazduieste in regim non-stop jocuri si concursuri cu animalele vizitatorilor, precum si demonstratii profesioniste de dresaj.

PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.

Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele, precum si numerosi crescatori care aduc la targ animale de toate tipurile, rasele si marimile pe care le poti admira sau chiar lua acasa. De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare. Mai mult, acvariile sunt o categorie de mare interes la targ, pe langa crescatorii si importatorii de animale exotice, precum pasari, reptile sau paienjeni…

Vino sa vezi la PetExpo 2014 deliciul copiilor si al adultilor - Arena PetExpo cu evenimente interactive non-stop, plasata chiar in mijlocul standurilor, dar si zona dedicata animalelor de companie!

www.petexpo.ro

https://www.facebook.com/petexpo.ro

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.