Publicitate
Publicitate

A FOST DESEMNATA MASCOTA PETEXPO 2014

22 Apr 2014
A fost desemnata mascota PetExpo 2014
A fost desemnata mascota PetExpo 2014
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  8

Jazzy este marele castigator al concursului “Vrei sa iti faci animalutul vedeta” desfasurat in reteaua sociala Facebook, unde 150 de animalute ne-au incantat cu frumusetea lor. Ea a primit 4 760 de Like-uri si va fi mascota noastra in acest an. Va fi prezenta pe site-ul www.petexpo.ro, pe bannerul urias de la Romexpo, pe paginile de Facebook si pe coperta catalogului, astfel ca va deveni o vedeta cunoscuta de toti iubitorii de animale. De asemenea, va primi mancarea pe 3 luni oferita de Hill`s si nu in ultimul rand o sedinta foto profesionista oferita de Pet Star Foto. Jazzy este o femela Vizsla maghiara ce in august face 2 ani. “Parintii” ei o descriu ca fiind foarte iubitoare si lipicioasa si chiar un bun aparator, fiind ocazional paznic in drumetiile pe munte la care se dovedeste a fi foarte dibace.

Urmatorul loc, cu 808 Like-uri, este ocupat de Carla, un bichon frise de  4 ani  care tocmai a devenit mama a 5 puisori. Ea va primi mancarea pe 2 luni oferita de Hill`s, mancare ce ii va prinde bine din moment ce familia s-a marit considerabil.

Locul 3 pe podium este ocupat de Elliot cu 635 Like-uri, un Beagle de 5 ani ce este descris de parintii lui ca fiind un mancacios, jucaus si plimbaret. El va primi mancare pe 1 luna oferita de Hill`s.

Inscrie-ti si tu animalutul in concursul de anul viitor si ofera-i sansa sa devina vedeta

Fa-i o mare bucurie si adu-l in paradisul animalelor PetExpo, in perioada 16 – 18 Mai la Romexpo, pavilion C6. Aici vei gasi cea mai mare aglomerare de produse si servicii pentru ingrijirea lui, consultanta si multe evenimente distractive dedicate animalelor: jocuri, concursuri, prezentari si demonstratii de dresaj,  precum si o platforma de intalniri si de socializare in care pot intra in contact cu persoane care impartasesc acelasi hobby sau acelasi domeniu profesional.

Vino sa vezi la PetExpo 2014 deliciul copiilor si al adultilor - Arena PetExpo cu evenimente interactive non-stop, plasata chiar in mijlocul standurilor, dar si zona dedicata animalelor de companie!

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.