Publicitate
Publicitate

A FOST CAPTURAT CEL MAI MARE CROCODIL DIN LUME!

13 Nov 2011
A fost capturat cel mai mare crocodil din lume!
A fost capturat cel mai mare crocodil din lume!
A fost capturat cel mai mare crocodil din lume!
A fost capturat cel mai mare crocodil din lume!
A fost capturat cel mai mare crocodil din lume!
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  23
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  1394

Un oraș din Insulele Filipine a anunțat ieri că se află Ăźn posesia celui mai mare crocodil din captivitate, după ce un expert australian a confirmat că acesta măsoară 6,2 metri.

Apollo Canoy, membru al consiliului local din Bunawan, a declarat ieri pentru agenția de presă AFP că "ne bucurăm să anunțăm că deținem cel mai mare crocodil din lume".

Adam Britton, zoologul australian care a efectuat măsurătoarea, este același expert care a măsurat lungimea crocodilului Cassius. MăsurĂąnd 5,48 metri, Cassius este consemnat Ăźn Cartea Recordurilor drept cel mai lung crocodil aflat Ăźn captivitate Ăźn acest moment.

"Nu am reușit să luăm legătura cu cei de la Guinness pĂąnă acum, așa că nu știm dacă plănuiesc să ne viziteze", a declarat oficialul filipinez.

Oficialii Guinness World Records au declarat pe site-ul oficial al Cărții Recordurilor că au luat la cunoștiință de crocodilul din Bunawan, urmĂąnd să verifice dacă reptila filipineză reprezintă cu adevărat cel mai lung crocodil aflat Ăźn captivitate.

Crocodilul a fost capturat de vĂąnători profesioniști Ăźntr-o regiune mlăștinoasă a Insulelor Filipine după un efort ce a durat 3 săptămĂąni. Doi oameni și mai multe animale de fermă au căzut victime giganticei reptile Ăźnainte să fie capturată.

În captivitate, crocodilul consumă 17 kilograme de carne de porc la fiecare 5 zile, devenind principala atracție a orașului Bunawan. Zilnic, 500 de turiști vizitează localitatea ce găzduiește 27.000 de locuitori pentru a vedea imensul animal.

 

Sursa: Descopera.ro

FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Filmulete cu animale VIDEO cu animale

Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan

06 Apr 2016
Lucca- primul caine care a primit onoruri militare pentru munca ei in Afganistan
Anunturi animale
toate anunturile cu animale

Poze cu animale POZE cu animale

Jocuri cu animale JOCURI cu animale

Bancuri cu animale BANCURI cu animale

Un tip intra intr-un magazin sa-si cumpere un papagal.Acolo, unii papagali avea o ata legata de piciorul drept,altii o ata de piciorul stang.Domne,zice clientul,de ce au ate legate la picioare-Poi daca-l tragi de ata de la piciorul drept ,vorbeste in engleza,daca-l tragi de ata de la piciorul stang vorbeste in franceza. Clientul:-Uite unul legat cu ate si la stangul si la dreptul,daca-l trag de amandoua odata ce se intamplaPapagalul de colo:-Cad in cur ba prostule.

toate bancurile cu animale

Avatare cu animale AVATARE cu animale

Cautari asociate "a fost capturat cel mai mare crocodil din lume! "

mare crocodil vazut, poze mare crocodil, crocodil lume, mare iepure lume, pisica mare lume, crocodil lume 2011, crocodil lume metri, crocodil lume video, jocuri capturat animale, greu crocodil crocodil, cal mare, cai mare, cur mare, urs mare, mare plus, l crocodil, de crocodil, crocodil nil, pui crocodil, crocodil
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.