publicitate animale de companie

Contacteaza-ne

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta cu ajutorul formularului de contact sau telefonic:

0765.327.939
0766.497.765

Descarca prezentare detaliata
Descarca date demografice

Publicitate

Zoopedia.ro a fost lansat in ianuarie 2009 si, in acest moment, este unul dintre cele mai vizitate site-uri cu si despre animale din Romania. Daca aveti o afacere in domeniu, sau reprezentati un brand va oferim posibilitatea de a va promova catre mai mult de 200.000 de vizitatori unici in fiecare luna.


De ce promovarea online prin Zoopedia.ro este o investitie sigura pentru dumneavoastra? Pentru ca noi va oferim:


Targetare

Targetare Va ajutam sa va concentrati exact asupra grupului tinta care va favorizeaza sau va intereseaza, putand alege un public restrans sau unul foarte larg.
Tipuri de targetare:

  • Dupa tara/localitate
  • Dupa ziua/ora vizitei
  • Doar prima pagina
  • Pe sectiune (caini, pisici, animale mici, pasari, pesti)
  • Pe categorie (anunturi, avatare, bancuri, jocuri, poze, video)
  • Frequency capping


Statistici

Statistici Este foarte important sa aveti control asupra rezultatelor generate de campania dumneavoastra. Va oferim pentru orice campanie statistici complete si detaliate. Veti primi un cont pe adserverul Zoopedia.ro si veti sti in orice moment performanta campaniilor dumneavoastra.


Flexibilitate

Flexibilitate In functie de rezultate, aveti posibilitatea de a modifica mesajul transmis. Vom raspunde cu promptitudine la orice cerere de acest gen din partea dumneavoastra, pentru ca obiectivul nostru principal este eficienta campaniilor clientilor nostri.


Consultanta

Consultanta Daca aveti nevoie, va oferim consultanta gratuita in legatura cu tipul de reclama care vi se potriveste cel mai bine, tipurile de targetare, continutul reclamelor. Toata experienta noastra in domeniul online este la dispozitia dumneavoastra.


Buget variabil

Buget Va putem propune campanii publicitare accesibile atat pentru campanii cu buget redus, cat si pentru campanii cu un buget mai mare. De asemenea, va oferim reduceri de cantitate sau pentru plata in avans.Pentru mai multe detalii si statistici despre site puteti descarca fisierele de mai jos.

Descarca prezentare detaliata

Descarca date demografice


Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.