Amenajarea casei

RSS

AMENAJAREA CASEI

05 Mar 2012
voteaza Imi place Nu-mi place voturi comentarii vizualizari
Amenajarea casei
Amenajarea casei

Pentru siguranta pisicii, dar si a ta sunt necesare mici schimbari in amenajarea casei. Puii de pisica sunt plini de vitalitate si sunt foarte curiosi, intrand deseori in situatii deficile daca tu nu iei anumite masuri de precautie. Nu uita ca puii de pisica - la fel ca si bebelusii - nu vad lumea de la aceeasi inaltime ca si tine. Ei pot fi atrasi de lucruri pe care tu nici macar nu le observi. Iata cateva sugestii referitore la modul in care poti sa imbunatatesti securitatea pisicii:

  • Nu uita niciodata capacul de la toaleta ridicat. Puilor le place sa se joace in apa, iar capacul se poate inchide in orice moment. Produsele destinate curatarii vaselor de toaleta pot fi daunatoare daca sunt inghitite.
  • Depoziteaza produsele de curatare, bilutele de naftalina, produsele toxice, antigelul (este periculos deoarece pisicile sunt atrase de mirosurile dulci) etc. in spatii inchise ermetic.
  • Verifica unde se afla pisica inainte de a inchide usa frigiderului, a cuptorului sau a masinii de spalat. Inainte de a pleca de acasa, verifica daca pisica nu a fost accidental inchisa in dulap sau intr-o camera.
  • Nu lasa trusa de cusut la indemana pisicii. La fel si in cazul cuielor, suruburilor sau al margelelor.
  • Verifica unde se afla pisica inainte de a inchide usa frigierului, a cuptorului sau a masinii de spalat. Inainte de a pleca de acasa, verifica daca pisica nu a fost accidental inchisa in dulap sau intr-o camera.
  • Nu utiliza paturi electrice pentru a incalzi cosul in care doarme pisica. Ele se pot arde sau chiar electrocuta in cazul in care mesteca firele electrice.
  • Nu lasa la indemana puilor pungi de plastic, deoarece acestia se pot ascunde in ele, iar riscul de sufocare este crescut.
  • Nu lasa descoperite, pe podea, cablurile de la aparatele electronice din casa.
  • Arunca plantele de apartament toxice sau aseaza-le in locuri in care puiul nu poate ajunge sau nu are acces.

Ti-a placut articolul?
Aboneaza-te la newsletter:

Inapoi la categorie: Primii pasi
FII PRIMUL CARE COMENTEAZA
Animale
Pentru iubitorii de animale


“Cea mai mica dintre feline este o capodopera!” Leonardo da Vinci

pisici
cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.