Pointer german cu par lung

RSS

POINTER GERMAN CU PAR LUNG

01 Jan 2009
voteaza Imi place Nu-mi place voturi comentarii vizualizari
Pointer german cu par lung
Pointer german cu par lung

Tara de origine

Germania

Aptitudini

Caine cu aptitudini penstru sporturi de camp si caine de companie.

Dimensiuni

Inaltimea la nivelul greabanului este de 63-66 cm pentru masculi si de 60-63 cm pentru femele.

Blana

Blana, formata din par lung, poate fi maro complet, dar de asemenea maro cu o banda alba sau alb cu capul maro si cu pete maro.

Ingrijirea necesara

Cainii din aceasta rasa nu au nevoie de prea multa ingrijire pentru blana. Periati-i regulat si indepartati-le orice exces de par dintre pernutele de la picioare.
Ocazional, este necesara trimarea parului imbatranit (maro). Este usor de recunoscut deoarece este mai subtire decat restul parului.

Caracter

Acest caine este afectuos, vesel, loial familiei sale, bland si echilibrat, inteligent si dornic sa invete; are un simt al mirosului foarte bine dezvoltat.

Dresaj

Acest caine poate sa invete si doreste sa faca acest lucru, ceea ce face ca dresajul lor sa fie mult mai usor. Acest lucru il face sa fie un caine ideal pentru cei care nu au destula experienta. Pointer-ul german are aptitudini pentru sprturile canine.

Comportament social

Cainii din aceasta rasa sunt foarte sociabili si se inteleg foarte bine cu alti caini si alte animale din gospodarie. Cei mai multi dintre ei sunt foarte afectuosi cu copiii.

Exercitii

Cainii din aceasta rasa sunt in primul rand caini de vanatoare carora le place sa inoate si sa caute. Nu exista bucurie mai mare pe care sa o puteti face acestui caine ca aceea de a-l lua intr-o lunga plimbare la tara. Ei se simt foarte bine intr-o familie sportiva careia ii place viata in exterior. Daca acest caine beneficiaza de suficiente exercitii, se va comporta cu calm in interior.

Remarci speciale

Pointer-ul german cu par lung este foarte apreciat de cei carora le place vanatoarea, fiind considerat un caine muncitor si de incredere. Atata timp cat are parte de suficienta activitate si exercitii, el poate fi un excelent caine de companie.

Ti-a placut articolul?
Aboneaza-te la newsletter:

Inapoi la categorie: Pointeri
FII PRIMUL CARE COMENTEAZA
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare, nu te va musca, aceasta este cea mai importanta diferenta
intre caini si oameni.” Mark Twain

caini
cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.