Wetterhoun

RSS

WETTERHOUN

01 Jan 2009
voteaza Imi place Nu-mi place voturi comentarii vizualizari
Wetterhoun
Wetterhoun

Tara de origine

Olanda

Aptitudini

Caine de vanatoare, de paza; caine de ferma si de companie.

Blana

Blana acestui caine este creata si uleioasa. Nu trebuie sa fie lanoasa. Culorile acceptate sunt negru complet, sau cafeniu, negru cu alb, cafeniu cu alb sau rosu amestecat cu alb si negru.

Ingrijirea necesara

Cainii din aceasta rasa au nevoie de ingrijire putina. Periati-i blana din cand in cand si verificati-i urechile sa fie curate.
Poate fi fericit sa traiasca intr-un cotet  in exterior daca are suficient contact cu dumneavoastra si daca beneficiaza de activitate fizica zilnica.

Caracter

Acest caine cere foarte mult fizic de la el insusi si este foarte sensibil. Este un caine inteligent, oarecum independent, adesea increzator in el insusi, curajos, de incredere si foarte vigilent. Wetterhounului ii place foarte mult sa inoate.

Dresaj

Cainii din aceasta rasa sunt indicati pentru incepatori. Sunt caini inteligenti si care invata repede, dar sunt suficient de independenti pentru a va refuza comenzile. O abordare consecvent, dar prietenoasa, este absolut esentiala. In functie de fiecare caine in parte, o actiune corectiva poate fi adecvata.

Comportament social

Pentru familia din care face parte, Wetterhoun-ul este un caine bun prin natura lui si foarte prietenos – aici fiind inclusi si copiii, cu conditia ca acestia sa nu-l necajeasca.
Pentru vizitatorii necunoscuti, lucrurile stau complet diferit. In acest caz, va fi prezent si va apara casa de intrusi.
Prietenii familiei, pe de alta parte, vor beneficia de o primire entuziasta. Alti caini sau animale din gospodarie vor fi acceptate fara probleme.

Exercitii

Cainii din aceasta rasa au nevoie de multa activitate fizica. Situatia ideala pentru acesti caini este de a aavea la dispozitie o zona mare in care pot alerga liberi, pe care o vor apara cu putere si o vor curata de daunatori.
Nu au tendinta de a parasi aceasta zona deoarece, aceasta rasa de caini nu are instinctul de a rataci de colo pana colo.

Recomandari speciale

Acest caine va sufer intr-un apartament sau intr-un mediu urban aglomerat.
Wetterhoun este arareori vazut in afara tarii de origine.

Ti-a placut articolul?
Aboneaza-te la newsletter:

Inapoi la categorie: Caini de vanatoare si caini...
FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Articole din aceeasi categorie

Caine de apa portughez
Perro de Aqua Espanol
Spaniel de apa irlandez
Barbet
Springer Spaniel galez
Sussex Spaniel
Rhodesian Ridgeback
Kooikerhondje sau Cainele de vanatoare de rate olandez
Field Spaniel
Springer Spaniel englez

Cautari asociate "wetterhoun"

wetterhoun rase caini
Animale
Pentru iubitorii de animale

“Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare, nu te va musca, aceasta este cea mai importanta diferenta
intre caini si oameni.” Mark Twain

caini
cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.